Terugblik op organisatie Oud & Nieuw retraite – Jasmijn

Als team kijken Ludo, Hester, Niels en ik (Jasmijn) terug op een geslaagde, warme, creatieve en verbonden Oud & Nieuw retraite. Voor mijn gevoel hebben we als team in elk stapje dat we samen zetten liefde, geduld en zorgvuldigheid willen stoppen, om ervoor te zorgen dat de deelnemers zich konden onderdompelen in een luchtige en creatieve sfeer die paste bij het thema: het innerlijk kind. Ik vond het geweldig om te zien dat ons harde werken ervoor zorgden dat de workshopbegeleiders wisten waar ze op welk moment moesten zijn en de deelnemers zich konden overgeven aan het programma. Al vrij snel ontstond er veel speelsheid en verbondenheid en werd er spontaan geknuffeld in de wandelgangen, gezongen rondom de piano en gesprongen op de trampoline in de zendo. Ik heb ervan genoten om dit samen te mogen doen met het geweldige team en het heeft mij in mijn pad doen groeien doordat ik veel stilte in de storm heb mogen ervaren. Kortom, dank jullie lieve Sangha, voor jullie zijn!

Jasmijn.