Walk with me – 5 Juli – Bilthoven

Lieve Wake-Uppers,

De afgelopen maanden hebben we elkaar vooral online ontmoet via Zoom als Sangha. Op 5 juli hopen we jullie weer in real life te zien en samen een middag in aandacht te zijn in de buitenlucht. Kom een middag mediteren in het bos en laat je inspireren door de natuur en elkaar!

Op 5 juli organiseert Wake Up Nederland een buitendag: “Walk with Me”. We zullen een loopmeditatie door het bos doen, aandachtig thee drinken, zingen en een zitmeditatie doen. De middag is bestemd voor alle Wake Uppers (18 tot 38ish jaar) of je nu al veel beoefent of nog niet.

We zullen bij het station van BIlthoven verzamelen om 13.00 en rond 17.00 afsluiten. Neem zelf een beker mee voor de thee, eventueel iets lekkers om met elkaar te delen en zorg dat je passende kleding draagt voor het bos. De dag is op basis van een vrijwillige bijdrage (dana). Hiermee kun je Wake Up Nederland steunen.

Verzamelplaats: Station Bilthoven

  • Auto: P&R Jansteenlaan (Jan Steenlaan, 3723 BS Bilthoven) of P&R Bilthoven (Rembrandtlaan 34, 3723 BJ Bilthoven)
  • OV: Naar Bilthoven vertrekt elke 15 min een trein van Utrecht en eens in het half uur van Baarn en Zwolle.

Van de P&R is het ongeveer een kwartier lopen naar het bos.

We houden ons samen aan de richtlijnen van het RIVM tijdens deze buitendag.

We zien je graag op de 5e!

Warme groet, Lara en Niels