Activiteiten

Wake Up Connects

Wake Up Connects is een initiatief dat is bedacht om inspirerende activiteiten te organiseren buiten de Wake Up Nederland retraites om. Dat maakt dat we ons verbonden blijven voelen en nieuwe mensen leren kennen op een fijne en speelse manier. Meestal vinden de Wake Up Connects evenementen plaats eens in de twee maanden. We kondigen ze altijd ruim op tijd aan in de nieuwsbrief (waar je je voor in kan schrijven op de homepage), in de agenda op de homepage en op onze Facebookpagina.

Elke keer bedenkt het Wake Up Connects team een verdiepend dagprogramma. Dat kan een dag in de natuur zijn, met stiltewandelingen en spelletjes, een themadag met verdieping en groepsmeditatie, of iets ondernemends zoals free hugs en positive messages uitdelen in de stad… Het is altijd weer een aangename verrassing, waarbij iedereen van 18 tot 35 jaar van harte welkom is. 🙂

Sowieso is er altijd ruimte om te verbinden en de ervaringen met elkaar te delen, waarbij er meestal veel gelukshormoon vrijkomt. 😉 Onze Events worden door vrijwilligers georganiseerd. Mocht je mee willen doen door bij te dragen aan een activiteit of inspiratie voelen, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen.

Locale activiteiten

Locale Sangha’s (meditatiegroepen) organiseren ook regelmatig activiteiten in hun eigen stad of gezamenlijk uitjes ergens anders naartoe. Zo ontstaat er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te beoefenen buiten de Sangha-avonden om. Er zijn zelfs Sangha’s die mailgroepen hebben om elkaar spontaan uit te kunnen nodigen voor een ijsje op het terras, een nieuwjaarsduik, of een avondje samen dansen. Want waarom niet elke dag genieten van verbinding en in aandacht leven in het hier en nu?

Pop-up retraites en meer…

Tot slot zijn er dan nog retraites bij mensen thuis, die met veel liefde en enthousiasme een (mini) retraite organiseren in de stad of elders. Zoals het Monkies project in Spijkenisse (bij Rotterdam) … een woon- en beoefenplek opgezet door een aantal enthousiaste Wake Uppers uit Rotterdam en omgeving, waar je je al gauw thuis voelt! Je kunt hen ook via Facebook volgen.