Groningen

Wake up Groningen

De wake up sangha in Groningen komt op onregelmatige basis samen op maandagavond. In de Whatsapp groep wordt er gedeeld waar en wanneer we bij elkaar komen. Zo wordt er ook gedeeld over evenementen die plaatsvinden vanuit bijvoorbeeld de Wake Up Nederland.
Voel je vrij om te vragen of je in de Whatsapp groep mag of om ons een berichtje te sturen via mail (groningen@wkup.nl). Daarnaast kun je ons ook volgen via onze Facebook-pagina.

Wanneer we samenkomen hebben we vaak een vaste structuur. We beginnen met ‘landen’, wat betekent dat we aankomen in het hier en nu. Vervolgens doen we een actieve lichaams-meditatie en nemen daarna een moment om te delen hoe we erbij zitten.
De langere meditatie die we doen kan in stilte zijn of begeleid worden. We sluiten af met een moment van aandachtig spreken en luisteren waarna we nog een aantal liedjes zingen!

De avond duurt van 19:30-21:30
—————————————–
Middle Way Groningen

Naast de wake up sangha is er in Groningen ook een middle way sangha actief. Deze sangha is voor een iets oudere doelgroep (tussen 30 en 50 jaar). De Middle Way sangha Groningen komt eens in de 2 weken samen op donderdagavonden van 19.30 tot ca. 21.30 in huiskamer setting, meestal in Groningen of in Haren. De avond is losjes gebaseerd op de Plum Village traditie en bestaat meestal uit een korte aankomst meditatie, intern weerbericht, een bewegingsoefening, een langere meditatie, dharma delen, en als er tijd over is sluiten we zingend af. Als er andere behoeftes zijn, vullen we de avond anders in. We hebben een Whatsapp groep waarin gedeeld wordt wanneer en bij wie het plaats vindt. Stuur een mailtje naar groningenmiddleway@gmail.com als je een avond bij wilt wonen. Je bent van harte welkom.