Tilburg

Wake Up Tilburg is in het najaar van 2014 opgericht. Sinds die tijd komen we elke twee weken bijeen en vullen we met veel plezier samen de avonden, waarin langzaamaan steeds meer variaties zijn gekomen.

Ook organiseren we steeds vaker andere activiteiten. Momenteel zijn we met een kerngroep van 3 personen en een groep mensen die graag regelmatig aansluiten.

Our Sangha includes people of different nationalities, and we happily facilitate the evenings in English based on who is present.

Onze wekelijkse avonden worden gevuld met een ‘vast’ programma (geleide, stille en loopmeditatie, beweging, delen en zingen), waarbij deze onderdelen variëren in inhoud.

Daarnaast komen we af en toe bijeen op andere momenten zoals in het weekend, bijvoorbeeld voor een thema-bijeenkomst of dag van de aandacht. Voorbeelden van eerdere thema-avonden zijn: bosmeditatie, seizoens-meditatie, flow (met een kaligrafie workshop), klankschaal meditatie.

De avonden worden gezamenlijk gedragen en er is altijd de mogelijkheid om iets bij te dragen voor wie dat leuk vindt.

Je bent altijd welkom om mee te doen, stuur vooraf even een mailtje zodat we je wegwijs kunnen maken. Iedereen tussen 18 en 35 jaar is welkom, maar ook als je wat ouder bent kun je natuurlijk heel goed bij de groep passen. Voel je vrij om een avond mee te doen!

Judith, Ioannis & Noor

Praktische info: 

We houden iedereen op de hoogte van de bijeenkomsten via onze mailinglijst.
Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar: tilburg@wkup.nl

Wanneer: dinsdagavond.
Meld je aan voor de mailinglist zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Hoe laat: van 19:30 tot 21:00/21.15 (inloop met thee vanaf 19:15)
Locatie: Zwijsengebouw (centrum voor reflectie en gebed) op het terrein van de Universiteit (vlakbij NS-station Tilburg Universiteit).
Online: Voor meer informatie en inspiratie kun je naast deze pagina ook terecht op onze website en Facebook pagina.

Meenemen: meditatie-kussentjes zijn aanwezig, je kunt eventueel een eigen kussen of bankje meenemen als je dat prettig vindt. In de winter kan het soms wat frisjes zijn dus als je het snel koud hebt kan een lekkere sjaal of deken prettig zijn.

Kosten: Geen.. Dana (vrijwillige bijdrage) is welkom om kleine kosten te dekken (thee, kaarsjes, materialen etc.) en te sparen voor andere uitgaven.